GREVĂ DE AVERTISMENT LA GARDA DE MEDIU

GREVĂ DE AVERTISMENT LA GARDA DE MEDIU

În calendarul protestelor angajaţilor statului a venit rândul celor de la Garda de Mediu să îşi ceară drepturile. Astfel, au declanşat o grevă de avertisment, de două ore, pentru a atrage atenţia guvernanţilor că şi salariile lor trebuie mărite. Angajaţii de la mediu spun că dacă nu vor fi luaţi în seamă de autorităţile centrale vor continua manifestaţiile de protest până la greva generală pe perioadă nedeterminată.

de două ore, angajaţii Gărzii de Mediu au refuzat să muncească. Principala lor nemulţumire este reprezentată de salarizarea discriminatorie faţa de ceilalţi angajaţi din cadrul organismelor de control. Reprezentanţii Gărzii deMediu spun că sunt în urma cu salarizarea, având remuneraţii la jumătate faţă de colegii lor.

În judeţul Dâmboviţa, toţi cei 12 angajaţi ai Gărzii de Mediu au participat la greva de avertisment. Cristina Popescu este expert la Garda de Mediu de mai bine de 26 de ani şi are salariu doar 1 450 de lei.

Dacă greva de avertisment nu va da roade, se va declanşa conflictul de muncă şi se va ajunge la grevă generală pe perioadă nedeterminată la Garda de Mediu.

Comenteaza

comentarii

reclama ta