Gică Popescu, la un pas să plece de la Târgoviște!

Gică Popescu, la un pas să plece de la Târgoviște!

Reacția Chindiei: “Rămâne cu sufletul alături de noi!”

Proiectul fotbalistic început la Târgoviște în 2010 e aproape să se destrame. Asociatul cu cel mai important capital de imagine, Gică Popescu, și-ar putea anunța retragerea de la FC Chindia după ultimul meci din Liga a II-a, restanța Sportul – Suceava, programată mâine seară în Giulești. “Gică a investit mult la Târgoviște, și bani, și timp, dar s-a săturat de umilințele suportate în ultimul an. A ajuns să stea la aceeași masă cu niște neica-nimeni, promovați drept reprezentanți ai Consiliului Județean. A fost mințit”, declară surse din anturajul Chindiei. Ședința de marți dimineață a Adunării Generale n-a adus nicio lămurire privind viitorul Chindiei Târgoviște. Popescu le-a comunicat celorlalți asociați intențiile sale, asigurându-i că va rămâne alături de echipa din Târgoviște. “Rămâne cu sufletul alături de noi. Îi lasă pe jucători aici, să decidă fiecare ce va face mai departe”, a concluzinat președintele Mihai Trifan, lăsând să se înțeleagă că decizia lui Gică Popescu este definitivă și irevocabilă. Fostul internațional a anunțat că va face o declarație oficială în zilele următoare. “Am avut o analiză a sezonului trecut și discuții pe teme financiare. Nu știu dacă mai rămân în acest proiect”, s-a exprimat Popescu.

Reprezentantul CJ Dâmbovița a sfidat pe toată lumea!

Omul votat de consilierii județeni drept reprezentant al autorității dâmbovițene în AGA, Costin Mihai, a ajuns la ședință cu 40 de minute întârziere. Costin Mihai a fost așteptat de rectorul Universității Valahia, Călin Oros, de viceprimarul Târgoviștei, Ciprian Prisăcaru, și de Gică Popescu. “Am avut o discuție mai lungă cu domnul președinte al CJD, Adrian Țuțuianu”, a motivat ziaristul, care a sosit la întâlnire pe jos, împreună cu contabila Serviciului Sport și Turism din cadrul CJD.

Rămâne Târgoviștea fără fotbal?

Președintele clubului, Mihai Trifan, va părăsi și el corabia dacă Gică Popescu își va anunța plecarea. Chindia s-ar putea regăsi, de joi, retrogradată în Liga a III-a, fără minim doi asociați – Gică Popescu și Primăria Târgoviște – fără președinte și fără jucători sau antrenori. Șerban, Băluță și Perianu au plecat deja, primii doi la Viitorul, iar portarul la FC Botoșani.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta