GHETE PENTRU PUȘTII DE LA ANINOASA

GHETE PENTRU PUȘTII DE LA ANINOASA

Trei pusti talentati de la FC Aninoasa au primit ghetele unor fotbalisti consacrati. De campanie se ocupa un jurnalist, Cristian Scutariu, care i-a vizitat joi pe jucatorii divizionarei C inainte de obisnuitul antrenament.

Jurnalistul Cristian Scutariu a mers joi la prânz la Aninoasa, în fief-ul divizionarei C antrenate de Cristian Bălașa, într-o nouă acțiune din campania “Ajută-i să crească”, prin care tineri fotbaliști, fără posibilități materiale, primesc ghete de fotbal ale unor jucători renumiți. Juniorii Alin Neguț (19 ani – atacant, fratele jucătorului de la Chindia), George Grigorescu (18 ani – mijlocaș) și Arun Dedu (19 ani – mijlocaș) au primit câte o pereche de ghete ale unor jucători  români consacrați, dar care evoluează la echipe din străinătate. Astfel, ghetele lui Raul Rusescu (Osmanlispor) au ajuns la Neguț, cele ale lui Iasmin Latovlevici (Kardemir Karabukspor) la Grigorescu, iar cele ale lui Paul Pârvulescu (SKN St. Polten) la Arun Dedu, ultimul cu o situație financiară foarte delicată. Originar dintr-o localitate din Călărași, Dedu are cazarea și masa la Nucet, de unde încasează o bursă de doar 120 de lei lunar. Fotbalistul mai primește un supliment de câteva sute de lei din partea președintelui de la Aninoasa, Cristi Mitrea, peste salariul de la club.

La antrenamentele celor de la Aninoasa vine si mezinul familiei Balasa, Ciprian, care promite sa le calce pe urmele tatalui, antrenor la Liga a III-a, si fratelui cel mare, Mihai, titular la Steaua. Pustiul face senzație la sedintele de pregatire.

Comenteaza

comentarii

reclama ta