GEST EMOȚIONANT PENTRU COPII BOLNAVI

 

 

Gest impresionant pentru copiii bolnavi. Scriitorul, istoricul și multiplul camion la arte marțiale târgoviștean Vasile Lupașc va participa zilele următoare la o nouă competiție, iar fondurile pe care le va strânge le va dona copiilor bolnavi internați la Spitalul Fundeni. Lupașc a declarat pentru MDITV că este mai emoționat ca niciodată.

Între 25 și 29 octombrie Vasile Lupașc va participa la Campionatul Mondial de Arte Marțiale WTKA din Italia. De această dată va fi o competiție specială pentru că fondurile strânse în urma competiției vor fi folosite pentru a le amenaja micuților de la Spitalul Fundeni un spațiu de joacă și o cantină mai bună.

Vasile Lupașc practică sportul de performanță de 38 de ani. După întoarcerea tatălui său din Japonia, părinții l-au încurajat să înceapă primele lecții de judo. Din 1992 a început practicarea constantă a karate-ului, participând la stagii de antrenamente cu maeștrii legendari. În 1994 a participat la primul campionat naţional de karate, organizat la Târgovişte, concurs la care a obţinut medalia de aur. Una dintre cele mai frumoase amintiri se leagă de Irish Open, în 2006. Lupașc dorește să le ofere copiilor bolnavi o șansă în bătălia împotriva cancerului.

Fondurile vor merge către Asociația PAVEL, specializată în proiecte medicale și educaționale pentru copiii bolnavi de cancer, care va direcționa sumele către proiectul “Reabilitarea spațiilor Asociației PAVEL”.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta