GERUL PERSISTĂ

GERUL PERSISTĂ

Administratia nationala de meteorologie a emis o noua informare de ger si intensificari ale vanului in mai multe regiuni din tara valabila pana joi la ora 12. Sunt vizate din nou judetele Ialomita si Calarasi unde zapada va fi spuberata iar vizibilitatea soferilor va fi extrem de scazuta. Vremea va deveni deosebit de rece, geroasa noaptea iar temperaturile vor ajunge pana la -20 de grade.

Meteorologii averzizează că miercuri vântul va continua să prezinte intensificări în regiunile sud-estice şi la munte, unde local vor fi viteze de 40…50 km/h.

În judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea, Constanţa, precum şi la altitudini mari în Carpaţii de Curbură şi în Munţii Banatului, vor fi intervale de timp în care rafalele vor depăşi 55…60 km/h şi temporar zăpada va fi spulberată. Potrivit ANM, vremea va deveni deosebit de rece, geroasă în noaptea de miercuri spre joi mai ales în regiunile nordice, nord-estice şi centrale, iar în nopţile următoare, până la sfârşitul săptămânii, gerul se va extinde în cea mai mare parte a ţării.Frecvent se vor înregistra temperaturi minime cuprinse între -20 şi -10 grade, iar maximele diurne vor fi preponderent negative.

Comenteaza

comentarii

reclama ta