FOST MARATONIST, APROAPE PARALIZAT

FOST MARATONIST, APROAPE PARALIZAT

Strigăt disperat de ajutor de la un fost maratonist. Marian, un bărbat de 44 de ani din Slobozia are nevoie de ajutor după ce o boală cumplită l-a lăsat aproape paralizat. Afecțiunea neuromotorie s-a declanșat în urmă cu trei ani și de atunci starea lui s-a înrăutățit. De la sportivul care cucerea kilometru după kilometru, a ajuns un om care nici nu se mai poate deplasa singur. Șansa lui este un tratament și o intervenție chirurgicală la Istanbul, însă pentru asta are nevoie de 30.000 de euro.

Primele semne ale bolii au apărut la sfârșitul anului 2015, când a constatat că nu își mai putea mișca degetele de la picioare. Boala a evoluat rapid. A fost nevoie de o intervenție medicală de urgență, însă după operație afecțiunea s-a agravat și bărbatul de 44 de ani nu a mai putut merge singur.

Lucra ca administrator al unui imobil privat din București, însă a fost nevoit să renunțe la slujbă și pentru că nu se mai putea descurca singur a venit la sora sa. Acum locuiește împreună cu familia acesteia într-un apartament cu două camere din Slobozia.

Marian a fost ajutat mai întâi de Gigi Becali, omul care l-a cunoscut pe când lucra la București și care i-a plătit primele investigații. Acum singura lui șansă este o intervenție chirurgicală și tratament cu steroizi la Istanbul. Costurile sunt de 30.000 de euro, însă familia lui Marian nu dispune de această sumă.

Cei care pot și vor să-l ajute pe Marian o pot face donând în conturile de mai jos. Orice sumă îi este de ajutor.

Cont LEI RO93 RNCB 0065119446840001

Cont EURO RO28 RNCB 0065119446840007

Alexandru Marian-Claudiu

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta