FLORIN MARIN LA MIOVENI

FLORIN MARIN LA MIOVENI

CS Mioveni are de astazi un nou antrenor: Florin Marin a preluat banca tehnica a divizionarei B argesene, pe care incearca sa o duca in Liga I.

Tehnicianul a negociat mai bine de o săptămână cu primarul din Mioveni, Ion Georgescu, scrie liga2.ro. Gruparea argeşeană s-a despărţit vineri seară, la mai puţin de o zi de meciul cu Metalul Reşiţa, de Alexandru Pelici, iar interimatul în etapa a 32-a a fost asigurat de Iordan Eftimie şi Mihai Olteanu.

Florin Marin le-a mai pregătit în cariera de antrenor pe Farul Constanţa, Ceahlăul Piatra Neamţ, Progresul, Rocar, Universitatea Craiova, Dinamo, Astra, Petrolul, Jiul Petroşani, Dacia Mioveni, Oţelul Galaţi, Rapid şi Poli Timişoara, pe multe dintre acestea chiar în mai multe mandate. Ultima dată, tehnicianul a antrenat echipa de Liga 1, FC Voluntari, de unde a fost demis în luna martie a acestui an.

CS Mioveni ocupă locul 4 în Liga 2, cu 54 de puncte, la doar două puncte de locul 3, care duce la baraj, şi la patru trei puncte de locul 2, promovabil direct. Noul antrenor va debuta pe banca argeşenilor în jocul de pe teren propriu, cu Academica Clinceni, vineri, de la ora 15:30.

Comenteaza

comentarii

reclama ta