FILMUL ACCIDENTULUI ÎN CARE A MURIT PĂRINTELE MODEST – IMAGINI CAMERA SUPRAVEGHERE!

FILMUL ACCIDENTULUI ÎN CARE A MURIT PĂRINTELE MODEST – IMAGINI CAMERA SUPRAVEGHERE!

Sfârşit tragic pentru un fost călugăr din Târgovişte, care a murit în urma unui accident rutier. Preotul Mircea Zamfir, cunoscut ca Monahul Modest, avea 76 de ani şi se afla într-o maşină care nu a oprit la indicatorul “Stop”. Astfel, un tir a izbit autovehiculul în plin, iar reprezentantul Bisericii a pierit. Acesta se afla în maşina împreună cu o femeie şi cu şoferul. Cei doi au fost transportaţi la spital, dar pentru monah nu s-a mai putut face nimic.

Preotul Mircea Zamfir, cu numele de monah Modest, a fost stareţul Mânăstirii Stelea din Târgovişte şi fondatorul Bisericii Studenţilor din municipiu. Foarte mulţi ani a slujit şi în Sibiu, iar de câţiva ani, acesta slujea la o Biserică din Bucureşti. A pierit într-o intersecţie periculoasă din Gura Ocniţei, în timp ce se ducea la o înmormântare. Şoferul care conducea maşina în care se aflau preotul şi femeia  nu a respectat semnifiația indicatorului „STOP” și a fost izbit în plin de un TIR care circula regulamentar.

Şoferul tirului spune că a încercat să evite impactul, dar i-a fost imposibil. La acea ora se circula destul de intens pe Drumul Judeţean 720 A. Iată imaginile tragediei surpinse de camerele de supravheghere din zonă.

Comenteaza

comentarii

reclama ta