FENOMENE EXTREME

FENOMENE EXTREME

Vremea rea continua in aceasta saptamana. Nici nu am scapat bine de codul portocaliu, pentru ca Administratia Nationala de Meteorologie ia in calcul o noua avertizare meteo pentru sudul tarii. Temperaturile vor continua sa scada, iar miercuri vantul va prezenta intensificari sustinute, viscolind si troienind zapada. In aceste conditii, situatia din weekend se poate repeta.

Potrivit meteorologilor, gerul va fi acut in zilele urmatoare, iar termometrele vor arata in timpul noptii valori de -12 grade Celsius. Temperaturile diurne vor fi deasemenea negative. Incepand de miercuri vremea se va inrautati considerabil si sunt asteptate din nou ninsori. Vantul poate atinge viteze de peste 60 de kilometri pe ora in Regiunea sud Muntenia.

Stratul de zapada sa va mari in timpul zilei de miercuri. La cei 35 de centimetri actuali se mai pot adauga inca 15 centimetri. Autoritatile ii atentioneaza pe soferi sa evite pe cat se poate deplasarile in aceasta perioada pentru a nu fi surprinsi de fenomenele meteo.

 

Valentin Popescu / Radu Constantinescu

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta