FEMEI DE 10

FEMEI DE 10

MDITV continuă campania FEMEI DE 10! Astăzi vă prezentăm povestea unei doamne de 10 din Armata Română. Prima femeie ofițer de tancuri din armata țării noastre. O doamnă de fier, care dincolo de zâmbetul fermecător,fragilitatea și eleganța feminină ascunde o personalitate puternică. Iubește acțiunea, uniforma, este mereu pregătită să facă față provocării și până acum tot ce și-a propus, a și reușit. Faceți cunostință cu Aura Luca!

Și-a câștigat respectul într-o breslă considerată dură, a luptat cot la cot cu bărbații, a făcut sacrificii și a adunat laurii, a muncit și s-a impus în lumea uniformelor. Este Aura Luca, prima femeie ofițer de tancuri din Armata Română. Ea a reușit să spargă barierele, să-și măsoare forța, îndemânarea, inteligența, spontaneitatea și curajul cu bărbații. Aventura vieții ei a început în timp ce lucra ca reporter la un ziar local.

Vorbește despre evoluția sa și momentele pe care le-a întâmpinat cu o stăpânire de sine de invidiat. A știut întotdeauna ce vrea să facă, și-a ales drumul în viață pe deplin conștientă fiind de pericole, de obstacole și de sacrificii.

Acum este ofițer și mamă. Spune că se simte împlinită. A reușit să îmbine viața de familie cu cea de militar și să obțină satisfacții pe ambele planuri.

A demonstrat că se poate într-o lume a bărbaților. A luptat cu prejudecățile și a învins. Și-a îndeplinit visul, însă nu a renunțat nici la prima dragoste: jurnalismul. Și-a reluat studiile și a obținut licența în jurnalism câțiva ani mai târziu. Acum activează în cadrul Comandamentului Baza 1 Logistică Teritorială Carpatica din Târgoviște. Și pentru a îmbina cele două mari pasiuni acum se ocupă și de relații cu presa.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta