FANTOMA DE LA PSD

FANTOMA DE LA PSD

Este greu, chiar imposibil, ca relatiile dintre organizatiile judetene ale PSD si PPDD sa se reia in viitorul apropiat. Cel putin cata vreme seful social-democratilor damboviteni va fi Adrian Tutuianu, iar deputatul Radu Popa, lider al PPDD Dambovita, puntile de legatura dintre cele doua formatiuni politice vor fi inexistente. In timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, PPDD-istul Popa l-a atacat vehement pe PDL-istul Florin Popescu, dupa care l-a luat in vizor pe PSD-istul Tutuianu, pe care-l considera o… fantoma politica a ex-liderului social-democrat Ion Stan.

http://www.youtube.com/watch?v=5ONm7XGdANQ

Esecul suferit de Adrian Tutuianu la Congresul PSD din 20 aprilie cand a candidat pentru un post de vicepresedinte al partidului, nu a fost trecut cu vederea de deputatul PPDD-ist Radu Popa. El spune, intr-un comunicat de presa trimis redactiei noastre, ca infrangerea lui Tutuianu ,,anunta patru ani de seceta financiara pentru damboviteni.’’ In opinia sa, liderul PSD Dambovita a pierdut si ultima ,,farama de sustinere din partea greilor partidului, Victor Ponta si Liviu Dragnea.’’

,,Este pentru prima dată, în ultimii ani, când din structurile naţionale de conducere ale partidului de guvernământ, lipseşte liderul organizaţiei din Dâmboviţa. Altfel era văzută Dâmboviţa de la Bucureşti în timpul lui Florin Popescu sau al lui Ion Stan.
În acest context, e greu de crezut că mult aşteptatele investiţii trâmbiţate cu elan de PSD în campania electorală se vor mai realiza vreodată pe meleagurile dâmboviţene.
Ultima gură de oxigen financiar, ministrul Rovana Plumb, a fost îndepărtată de lângă dâmboviţeni de grobianismul locţiitorului lui Ion Stan, cu toate că aceasta ar fi putut să fie în anii care urmează motorul dezvoltării economice a judeţului, în contextul în care a fost aleasă şi vicepreşedinte naţional al PSD.’’
Deputat, Radu Popa
Preşedinte PP-DD Dâmboviţa

Cei care vor suferi, mai spune Radu Popa, vor fi cetăţenii din comunele care l-au votat pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, păcăliţi de hemoragia promisiunilor electorale referitoare la asfaltări, reparaţii de scoli si crearea de noi locuri de muncă.
,,În acest context, în ceasul al 12-lea, ar fi interesant de aflat ce soluţii are conducătorul forului administrativ judeţean pentru continuarea activităţii societăţii Termica Târgovişte sau pentru salvarea locurilor de muncă de la Mechel! Cu restul, ne-am lămurit.
Dâmboviţenii, înfrânţi şi ei în această competiţie politică, vor afla în anii care urmează că locţiitorul lui Ion Stan este doar fantoma politică a unui lider de anvergură naţională. Din păcate, vor afla prea târziu. Aşa cum a aflat si Ion Stan.’’
Deputat, Radu Popa
Preşedinte PP-DD Dâmboviţa

Redactor: Iulian Bănăşanu

Comenteaza

comentarii

reclama ta