EXPLOZIE LA UN BLOC DIN PITEŞTI

EXPLOZIE LA UN BLOC DIN PITEŞTI

Explozie  într-un apartament situat la etajul doi al unui bloc din Piteşti. Deflagratia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi pe mâini, iar locatarii, de frica, au fugit care-ncotro, în pijamale. În momentul producerii exploziei în apartamentul situat la etajul doi al blocului se aflau doi fraţi care amenajau locuinţa surorii lor.

Suflul a făcut ca bucăţi de geam şi termopanul de la ferestre să zboare la aproximativ 15 metri. Potrivit anchetatorilor, explozia nu a fost urmată de incendiu, fiind afectat doar apartamentul de la etajul doi al blocului. Bubuitura puternică i-a scos însă pe toți locatarii din case. Oamenii erau speriaţi şi se temeau să se mai întoarcă în imobil înainte ca reprezentanţii de la firma de gaze şi ISU să le confirme că sunt în siguranţă. Spun că au trăit coșmarul vieţii şi, de teamă, au ieşit din case în pijamale.

Pompierii au intervenit cu un echipaj cu apă şi spumă şi două ambulanţe, una de prim ajutor şi una de terapie intensivă mobilă.Bărbatul rănit a fost stabilizat şi dus la spitalul din Pitesti.

Pompierii urmează să stabilească cu exactitate cauza producerii deflagraţiei,iar victima,internata la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti este în stare stabilă.

Comenteaza

comentarii

reclama ta