EXPLOZIE ÎNTR-UN BLOC DIN PITEȘTI

EXPLOZIE ÎNTR-UN BLOC DIN PITEȘTI

 

Explozie miercuri seara într-un bloc din Pitești. Un bărbat a încercat să sudeze țevile unei instalații sanitare cu o lampă autogen conectată la o butelie. Aceasta a explodat și flama l-a ars pe mâini și pe picioare. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență pentru tratament. Zgomotul exploziei a creat panică printre locatarii blocului din cartierul Craiovei din Pitești.

Oamenii au ieșit imediat din case să vadă ce s-a întâmplat. Tot ei au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns pompierii și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Între timp bărbatul rănit a ieșit singur din locuință cu hainele fumegând.

Bărbatul are 31 de ani și nu locuia acolo, doar mersese să repare instalația sanitară. Proprietarul apartamentului și soția acestuia îl chemaseră pentru a înlocui țevile unei instalații vechi care se deteriorase.

În urma incidentului bărbatul ars a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

La Spitalul Județean din Argeș bărbatul a fost supus mai multor investigații. Are arsuri pe brațe și pe picioare, dar deocamdată nu este necesar transferul către un spital de arși,fiind internat pentru tratament. Autoritățile au deschis cu anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc explozia buteliei.

 

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta