ESCORCHERIE FILMATĂ DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE

ESCORCHERIE FILMATĂ DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE

Reprezentanții Chef Târgoviște susțin că trei bărbați au acționat împreună pentru a păcăli o vânzătoare. Metoda folosită nu este una nouă, însă face victime destul de ușor. Escorcheria a fost înregistrată de camerele de supraveghere.

„ATENȚIE!!! O echipă de escroci acționează în Târgoviște! I-am prins pe camere! Vedeți filmul și dați SHARE MASIV SA-I VADĂ TOATĂ LUMEA!!!
Cine îi recunoaște este rugat să ne anunțe! Iată cum au procedat:
1. Au venit 3 inși separat, ca și cum nu se cunoșteau.
2. Primul comandă 2 sucuri și plătește cu o bancnotă de 100 lei.
3. Primește restul, între care și o bancnotă de 50 lei.
4. Face câțiva pași și rupe cu dinții colțul bancnotei, printr-o mișcare precisă, antrenată.
5. Revine și pretinde că i s-a dat bancnota ruptă și cere înlocuire cu una întreagă.
6. În timpul acela, al doilea întinde către casieră o altă bancnotă de 100 lei, cât să îi rămână ei în memoria vizuală, și cere alte produse, de valoare mică.
7. Acum primul intervine iute și întinde bancnota de 50 lei, cea cu colțul rupt, peste mâna și bancnota de 100 lei a celui de-al doilea, ca să o dea casierei spre schimbare cu una întreagă.
8. În acest timp, cel de-al doilea pliază bancnota de 100 lei cu palma, o coboară sub tejghea și acolo o pasează celui de-al treilea.
9. Primul pleacă iar cel de-al doilea pretinde că i-a dat 100 de lei casierei și cere restul.
10. Casiera protestează, spunând că nu își amintește să fi primit bancnota de 100 lei de la cel de-al doilea (dar ea deja o avea în memoria vizuală, lucru care i-a slăbit rezistența) însă acum cel de-al treilea susține insistent că a văzut-o și el când a luat bancnota.
11. Casiera, zăpăcită de cei 3 profesioniști ai înșelăciunilor, dă restul la bancnota de 100 lei pe care, de fapt, nu o primise.
Totul se vede pe film, nu se știe în câte locuri au mai făcut asta sau câte altele au în vedere.
Vă rugăm să dați SHARE MASIV că să îi vadă toată lumea și ca să avem o șansă să îi aducem în fața legii. Ieri (28 decembrie 2017)ne-au făcut-o nouă, mâine ți-o pot face ție!”

au scris reprezentanții CHEF Târgovișt epepagina de Facebook.

SURSA info și video: facebook – Chef Targoviste

Comenteaza

comentarii

reclama ta