EROU LA ȘAPTE ANI: A SALVAT UN COPIL DIN HAZNA

EROU LA ȘAPTE ANI: A SALVAT UN COPIL DIN HAZNA

La șapte ani a devenit eroul comunității. A dat dovadă de un curaj ieșit din comun și a reușit să salveze viața unui alt copil. S-a întâmplat la Călărași unde un copil de un an și jumătate a căzut într-o hazna. Pompierii care au intervenit la fața locului au decis că singura șansă de a-l scoate pe cel mic este ca cineva să fie coborât după el cu echipamentul de alpinism. Și cum fosa era foarte îngustă, fără să stea pe gânduri un alt copil de șapte ani s-a încumetat și l-a scos pe băiețel.
Copilul de 1 an și 6 luni a căzut accidental într-o fosă septică din comuna Modelu, județul Călărași. La fața locului au intervenit rapid două autospeciale de descarcerare și o autospecială de prim ajutor SMURD. Potrivit primelor informații, copilul de un an și jumătate căzuse prin deschizătura fosei septice, care avea un diametru de aproximativ 35 de centimetri. Pentru a evita rănirea copilașului, pompierii au optat pentru o variantă rapidă, coborând în fosa septică cu ajutorul accesoriilor de alpinism din dotare un băiețel în vârstă de aproximativ 6-7 ani care să-l extragă pe cel mic.
În scurt timp copilul era la suprafață, teafăr. Salvatorul a fost felicitat de către toată lumea și mai ales de către pompieri. Copilul căzut a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD și a fost transportat la spital.

Comenteaza

comentarii

reclama ta