ELEVII AU LUAT FOC

ELEVII AU LUAT FOC

Au ajuns la limita rabdarii! Sute de elevi de la Liceul I.H. Radulescu din Targoviste au protestat ore in sir in fata unitatii de invatamant din cauza lipsei caldurii. Dupa ce de saptamani bune ingheata de frig in salile de clasa pentru ca  montarea centralei termice intarzie sa apara, elevii au rabuvnit. In timp ce elevii scandau, directorul liceului statea la caldura in birou, incalzit de un radiator.  “Vrem caldura” si “Nu va bateti joc de noi, invatam in frig “  sunt doar cateva dintre lozincile strigate de elevi.

Protestul spontan a inceput dimineata in fata liceului I.H.Radulescu din Targoviste. Elevii nu au mai putut suporta frigul din clase si au refuzat sa mai intre la ore. Acestia au scandat ore in sir in fata institutiei cerand o explicatie conducerii.

Elevii spun ca s-au imbolnavit din cauza frigului din clase si nu se mai pot concentra la ore. Multi dintre ei dau bacalaureatul anul acesta. In timp ce elevii protestau in fata liceului, directorul asista la toata scena din biroul sau care de altfel era incalzit de un radiator. Elevii insa nu s-au lasat convinsi de rugamintile conducerii liceului de a opri protestul si au pornit spre primarie.

Echipa: Cătălina Sandu/Mihai Eremia/ Răducu Rădoi

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta