ELEVI EVACUAŢI DIN ŞCOALĂ

ELEVI EVACUAŢI DIN ŞCOALĂ

MIOARELE, ARGEŞ

O şcoală din Argeş a fost evacuată astăzi din cauza unui incendiu care a mistuit camera centralei termice. Nimeni nu a fost rănit, însă cursurile au fost suspendate şi elevii trimişi apoi acasă. Un pompier, aflat în timpul liber, dar care locuieşte aproape de şcoală, a intervenit imediat pentru salvarea copiilor.

Incendiul a avut loc la Scoala Generală cu clasele 1-4 din localitatea Mioarele, în camera centralei. Imediat au fost anuntați pompierii și două autospeciale de la Detaşamentul Câmpulung au fost trimise la faţa locului. Între timp, un pompier aflat în timpul liber, plutonier major Valerică Cocean, de la Detaşamentul Câmpulung, care locuiește în localitate, a acționat, împreună cu Serviciul Voluntar pentru situații de Urgență, pentru stingerea incendiului. Astfel au fost limitate proporțiile incendiului și a ars doar camera centralei pe 5 metri pătrați.

Din şcoală au fost evacuați 20 de copii si 2 cadre didactice.

Pompierii au deschis o anchetă pentru a afla de ce a luat foc centrala. Conducerea școlii a înștiințat deja inspectoratul școlar și primăria pentru ca este necesară înlocuirea centralei termice.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta