DUPA ZAPADA, VINE GERUL! – VIDEO

DUPA ZAPADA, VINE GERUL! – VIDEO

Dambovita a scapat de avertizarile meteorologilor de ninsoare si viscol. Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, iar conducatorii auto sunt sfatuiti sa plece la drum, numai dupa ce se informeaza despre starea vremii. Situatia a fost mai grava in circulatia feroviara. In Dambovita au fost anulate mai multe trenuri pe ruta Targoviste-Titu si Targoviste-Bucuresti Nord. Aproape 500 de damboviteni din trei localitati au ramas si fara energie electrica, in urma ninsorii. In continuare meteorologii ne avertizeaza ca urmeaza zile geroase.

Dambovita a iesit si de sub avertizarea Cod galben de ninsori si viscol, dar, potrivit ANM, vantul va continua sa bata spre seara, cu 40-50 de km pe ora. Ninsoarea puternica si viscolul au creat dificultati in traficul rutier, dar mai ales in circulatia feroviara, fiind necesara interventia permanenta cu pluguri si personal pentru deszapezirea liniilor si a instalatiilor de cale, astfel incat trenurile sa circule in siguranta. Multe au fost insa anulate si joi. In Dambovita nu circula 12 trenuri pe ruta Targoviste-Titu si Targoviste-Bucuresti Nord. Reprezentantii CFR anunta pasagerii care doresc sa renunte la calatorie ca pot primi contravaloarea biletelor pentru traseul neefectuat.

Vremea rea a lasat aproape 5000 de damboviteni in bezna. Echipele de la Electrica sunt in teren pentru remedierea defectiunilor, iar joi mai erau cateva sute de damboviteni din trei localitati, fara curent electric. Este vorba despre Bezdead, Varfuri si Moroeni.

Meteorologii anunta ca am scapat deocamdata de ninsori puternice si viscol, dar ne asteapta zile geroase. Temeperaturile vor scadea pana la minus 15 grade Celsius.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Ciprian Rusa

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta