DUPĂ MUNCĂ ȘI RĂSPLATĂ

DUPĂ MUNCĂ ȘI RĂSPLATĂ

Peste o sută de profesori cu rezultate deosebite în activitatea cu elevii, dar și zeci de olimpici din județul Dâmbovița au fost premiați de Inspectoratul Școlar Județean. Aceștia au reușit să se califice la fazele naționale ale concursurilor și olimpiadelor de unde s-au întors cu premii importante.

În cadrul Zilelor Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița a fost organizată și premierea profesorilor și elevilor care în decursul anului au obținut rezultate deosebite în competiții, concursuri și la olimpiadele naționale.

Andrei și Diana se numără printre elevii premiați de inspectorat. Amândoi au participat la olimpiada de arhitectură, faza națională. De la olimpiadă Andrei s-a întors cu premiul I. Cei doi sunt elevi în clasa aXII-a la Liceul de Arte Bălașa Doamna din Târgoviște și își doresc ca în viitor să rămână să studieze în România.

Și Mihai a participat la faza națională a olimpiadei de sociologie, de unde s-a întors cu mențiune. Este clasa a XI-a și spune că în viitor va rămâne tot în țară.

Și elevii care au ajuns la faza județeană a olimpiadelor vor fi premiați zilele următoare. Anul acesta ei vor primi și sume de bani pentru performanță.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta