DRUMURILE DIN MUNTE RĂMÂN ÎNCHISE

DRUMURILE DIN MUNTE RĂMÂN ÎNCHISE

Drumurile care duc în Bucegii dâmbovițeni rămân închise în continuare, iar șoferii care le folosesc, o fac pe propria răspundere. O spune din nou Inspectoratul de Poliție al județului Dâmbovița, după presiuni uriașe din partea autorităților, care emiteau comunicate de presă prin care anunțau că drumurile sunt sigure. Poliția dâmbovițeană a chemat specialiști de la Poliția Rutieră și împreună cu reprezentanții Consiliului Județean Dambovița și ai celor de la Lucrări Drumuri și Poduri au luat din nou drumul la verificat și au constatat că nici acum nu indeplinește condițiile de siguranță rutieră. Așa că, cele trei drumuri ( DJ 714, DJ 713 ȘI DJ 713A) rămân în continuare fără aviz de la Poliția Rutieră, deci sunt închise circualției.

Iată ce trasmite Inpsctroatul de Poliție al județului Dâmbovița:

“Având în vedere informațiile apărute în mediul online cu privire la restricția temporară de circulație impusă pe drumul județean 714 Moroeni-Peștera, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este abilitat să comunice următoarele:

Astăzi, 6 ianuarie, o echipă mixtă, formată din polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și specialiști de la Direcția Generală de Infrastructură Locală – Consiliul Județean Dâmbovița și de la S.C Lucrări, Drumuri și Poduri Dâmbovița S.A, s-a deplasat pe drumul județean 714 Moroeni-Peștera, km 0 – km 34, unde a constatat că nu au fost realizate în întregime amenajările rutiere necesare punerii în siguranță a drumului, convenite de comun acord încă din anul 2016, respectiv montarea de glisiere metalice și de indicatoare rutiere și consolidarea versanților în zonele cu alunecări de teren sau căderi de pietre.

În contextul celor de mai sus, poliția rutieră menține restricția temporară de circulație impusă pe drumul județean 714 Moroeni-Peștera până la îndeplinirea de către administratorul drumului public a obligației prevăzute de art. 40, alin. 1 din O.G 43/1997 privind regimul drumurilor, potrivit căruia, drumurile trebuie să fie semnalizate și menținute în stare tehnică corespunzătoare desfășurării traficului în condiții de siguranță.

De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița își exprimă întreaga disponibilitate de a veni în sprijinul administratorului drumului public sau executantului de lucrări, pentru realizarea unui trafic rutier în condiții de siguranță pentru toți cetățenii care se deplasează în zona alpină a județului Dâmbovița.

Reamintim că siguranța cetățeanului reprezintă prioritatea poliției dâmbovițene.”

Comenteaza

comentarii

reclama ta