DRUM JUDEŢEAN SURPAT

DRUM JUDEŢEAN SURPAT

BEZDEAD, DÂMBOVIŢA

Niciun an fără alunecări de teren şi porţiuni de drum surpat spre comuna Bezdead. DJ 710 s-a rupt, din nou, după doar câteva luni de la reparaţii. Localnicii se tem ca nu cumva drumul să se rupă de tot şi să rămână izolaţi, căci lucrările executate în fiecare an nu prezintă garanţii prea mari.

Şoferii care tranzitează Drumul Judeţean 710 spre Bezdead sunt nevoiţi să reducă viteza pe tronsonul surpat, din cauza aluncării de teren. În zonă, această problemă pare să fi devenit deja o tradiţie, întrucât în fiecare an situaţia se repetă. Pământul fuge de sub asfalt, iar carosabilul devine impracticabil.

Localnicii se tem ca nu cumva drumul să se rupă de tot şi să rămână izolaţi. În ultimii ani, surpările carosabilului au avut loc în mai multe rânduri.

Chiar dacă drumul nu face parte din comuna Bezdead, localnicii de aici au cea mai mare nevoie de el. Autorităţile locale au făcut demersuri către administraţia judeţeană pentru ca situaţia să fie rezolvată în mod eficient în cel mai scurt timp.

Autorităţile locale speră ca în acest an drumul să fie reabilitat cum trebuie cu consolidare de mal, cu gabioane, aşa cum este prevăzut în proiectul cu finanţare de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta