DRUM BLOCAT DE UN UTILAJ

DRUM BLOCAT DE UN UTILAJ

VIIŞOARA, DÂMBOVIŢA

Drumul Naţional 72, care face legatura între Târgovişte şi Găeşti a fost blocat timp de zeci de minunte, noaptea trecută, de un utilaj de zeci de tone căzut de pe un TIR. Martorii spun că motorul de mari dimensiuni nu a fost ancorat bine, în timp ce reprezentanţii firmei dau vina pe o căruţă pe care şoferul a fost nevoit să o depăşească.

Utilajul este cel mai probabil folosit în industria petrolieră şi era transportat în Oltenia. În cădere, acesta a rupt gardul unei şcoli, dar pentru că s-a întâmplat pe timp de noapte, nu au existat victime. Incidentul s-a petrecut pe DN 71, în dreptul localităţii Viişoara.

Reprezentanţii firmei de transport dau vina pe o căruţă nesemnalizată, pe care șoferul TIR-ului a fost nevoit să o depășească.

La scurt timp, reprezentantul firmei a devenit recalcitrant şi a găsit o altă scuză pentru cele întâmplate.

La fața locului a fost adusă o macare pentru a trage utilajul căzut de pe drum, însă, toată operațiunea a durat zeci de minute, timp în care s-au format cozi de mașini de sute de metri.

Pentru acest incident, șoferul TIR-ului va fi sancționat contravențional cu o amendă cuprinsă între 6 și 8 puncte amendă.

 

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta