DROGURILE I-AU LUAT MINŢILE

DROGURILE I-AU LUAT MINŢILE

O tânără de 20 de ani din Târgovişte a ajuns în faţa procurorilor, după ce a omorât un om care traversa pe trecerea pentru pietoni. Nici macar nu a încercat să evite impactul şi l-a izbit în plin pe bărbatul de 57 de ani. Martorii spun că fata avea un comportament ciudat când a coborât din maşina, iar testele de urină au arătat că era sub influenţa drogurilor. A ajuns în faţa procurorilor DIICOT. Ulterior, tânăra i-a dus pe poliţişti şi la domiciliul său unde mai avea şi alte droguri.

Victima, din Nucet, s-a angajat în traversarea unei străzi din Târgovişte regulamentar. Mergea pe lângă bicicletă pe trecerea pentru pietoni. Şoferul unui autobuz i-a acordat prioritate, însă, tânăra, de 20 de ani nici măcar nu a încetinit când s-a apropiat de zebră. Martorii spun că după ce l-a lovit pe bărbat s-a dat jos din maşină, s-a uitat la el şi apoi şi-a aprins liniştită o ţigară. Testele de urină au scos la iveală faptul că femeia consumase cocaină şi Tetrahidrocanabinol. A fost reţinută pentru 24 de ore şi a fost dusă în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

În faţa procurorilor, tânăra a recunoscut că mai are droguri de mare risc acasă. După eliberarea din arest a fost preluată de cei de la Crimă Organizată, iar DIICOTUL a mers în control.

Echipa de la Crima Organizată, ar fi preluat de la domiciliul tinerei droguri de mare risc, deschizând pe numele acesteia un nou dosar, de data aceasta pentru posesie și consum de droguri de mare risc. Tânăra a primit control judiciar pentru 60 de zile. Are trei capete de acuzare omor din culpă, conducerea unui vehicul sub influența de substanțe psihotrope și deținerea de droguri de mare risc.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta