DRAGOSTEA N-ARE VÂRSTĂ

DRAGOSTEA N-ARE VÂRSTĂ

Dragostea n-are varstă”, spune o veche vorbă din popor, iar doi bătrâni demonstrează acest lucru în plină stradă. Cei doi au fost surprinşi în tandreţuri, în timp ce se sărutau pasional şi îşi atingeau zonele intime. Filmuleţul a devenit viral pe internet şi a adunat milioane de aprecieri, dar şi critici.

Bătrânii au oferit un spectacol la colţ de stradă, interzis minorilor sub 18 ani. Cei doi, aflaţi la vârsta a treia, şi-au amintit de tinereţe, într-un moment de tandreţe desprins parcă din filmele de dragoste. S-au asigurat că nu îi vede nimeni şi s-au apropiat tot mai mult unul de celălalt.

Apoi a urmat un sărut pasional, pobabil, ca în vremurile bune ale celor doi bunici, însă au fost întrerupţi de un grup de copii care au trecut pe lângă ei. Cei doi s-au îndepărtat pentru a nu atrage atenţia celor din jur, însă pasiunea nu s-a stins.

Întregul moment a fost surprins de un trecător care nu a putut rămâne indiferent la dragostea bătrânilor. Clipul video a devenit viral pe internet şi a atras milioane de aprecieri, dar şi critici. Internauţii s-au împărţit în mai multe tabere: unii care îi susţin pe cei doi bunici să-şi trăiască viaţa, indiferent de vârstă, alţii care îi critică pentru comportamentul indecent la colţ de stradă şi o altă tabără care îî blamează pe cei care au filmat întreaga scenă. Important este că cei doi au demonstrat că se pot bucura de viaţă la orice vârstă, atunci când dragostea este mai presus de orice principiu moral.

Comenteaza

comentarii

reclama ta