DOSAR PENAL ÎN CAZUL ACCIDENTULUI DIN AUTOBUZ

DOSAR PENAL ÎN CAZUL ACCIDENTULUI DIN AUTOBUZ

Apar noi informații despre tânăra din Ploiești care a căzut pe geamul autobuzului aflat în mers. Fata a fost operată, iar recuperarea va dura cel puțin o lună, fata fiind momentan ținută la pat. Avocata fetei a lansat acuzații potrivit cărora poliția nu ancheteaza cazul și caută martori printr-un anunț pe rețelele de socializare. IPJ Prahova a transmis însă că este deschis un dosar penal.

Incidentul s-a produs în data de 9 ianuarie. Atunci tânăra se afla într-un autobuz TCE Ploiești și a căzut pe geamul autobuzului care s-a spart. Nu se știe cum și de ce a cedat geamul, dar nici cum a ajuns tânăra pe carosabil. Avocata fetei a acuzat poliția că nu anchetează cazul și nu se iau măsuri. Totodată, a lansat pe facebook o cerere de ajutor, solicitând martorilor care au asistat la incident să o contacteze.

AM NEVOIE DE AJUTOR ÎN PLOIEȘT. ROG SHARE MASIV

O tânără era cu rudele pe scaun iar autobuzul se afla la Petrolul stația cu spitalul. Fata s-a ridicat pentru a face loc unei alte rude ce se afla pe un alt scaun. Geamul de care s-a sprijinit s-a desprins apoi imediat s-a facut cioburi. Fata a căzut prin geamul spart al autobuzului aflat în mers. În cap (…) Tânăra a suferit un traumatism lombar şi un traumatism cranio-cerebral.Coma a intervenit pre-operator. A fost într o stare foarte gravă. AM NEVOIE OAMENI BUNI DE AJUTORUL VOSTRU MARTORI DIN ACEA ZI. Martori majori de preferat.Multumesc „.

A scris avocata tinerei pe rețelele de socializare. De cealaltă parte IPJ Prahova a transmis ca răspuns un comunicat de presă.

COMUNICAT DE PRESĂ IPJ PRAHOVA

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public referitoare la tânăra căzută din autobuz, la data de 9 ianuarie, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova este abilitat să comunice următoarele:

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă, dosarul penal fiind întocmit de la data producerii accidentului.

De asemenea, precizăm că tânăra nu a fost audiată până în prezent, întrucât s-a ținut cont de recomandările medicale, având în vedere starea ei postoperatorie.”

Se arată în comunicatul de presă. Fata a fost operată între timp și are nevoie de îngrijiri medicale pe o perioadă lungă de timp.

Comenteaza

comentarii

reclama ta