DOI DINTR-O LOVITURĂ – VIDEO

DOI DINTR-O LOVITURĂ – VIDEO

Prefectul de Dambovita s-a infuriat din nou pe directorii institutiilor deconcentrate. Victor Sanda s-a aratat de-a dreptul revoltat de faptul ca unii dintre acestia uita de responsabilitatile care le revin, iar altii se prezinta in sedinte nepregatiti. Reprezentantul Guvernului in teritoriu s-a lovit din nou de vechea practica a sefilor de trimite inlocuitori la inaintare.

A curs cu ironii si reprosuri in cea mai recenta sedinta a Comitetului de Dialog Civic din cadrul Prefecturii Dambovita! Sefii deconcentratelor, sau mai bine zis, absenta unora si nestiinta altora l-au scos din sarite pe Victor Sanda. Victime de aceasta data au cazut reprezentantii Casei de Pensii si Directiei de Sanatate Publica. Ceea ce l-a scos enervat pe Victor Sanda a fost faptul ca unul dintre membrii comitetului si-a expus nemultumirile si a cerut explicatii noului director executiv al Casei de Pensii Dambovita, Dorel Pantilin, numai ca raspunsurile au venit de la directorul adjunct Mihaela Niculae care si-a motivat interventia prin faptul ca Pantilin nu este inca familiarizat cu activitatea institutiei.

Mustruluiala a continuat la adresa sefilor deconcentratelor. O altă supărare a prefectului este faptul că mulţi conducători de instituţii paseaza responsabilitatea si isi  trimit adjuncţii la şedinţe, la ţintă fiind luată de această data Directia de Sanatate Publica Dambovita. Prefectul a fost la un pas sa o trimita acasa pe reprezentanta DSP Dambovita.

Echipa: Cătălina Sandu/Răducu Rădoi

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta