DIVORȚUL PĂRINȚILOR A ÎMPINS-O LA UN GEST EXTREM

DIVORȚUL PĂRINȚILOR A ÎMPINS-O LA UN GEST EXTREM

O fetiță de doar 13 ani a sărit de la etajul 3 al unui bloc din Pitești. Gestul a fost voluntar,iar copila s-a zbătut să încapă pe geamul de la baie și si-a dat drumul în gol. Acum se află la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Fetița de 13 ani era la bunicii din partea mamei, acolo unde a trăit cea mai mare parte din timp. Ea învăța la o școală din apropiere unde joacă și în echipa de handbal. Vecinii spun că fata s-a certat cu tatăl și cred că asta a determinat-o să se arunce de pe geam. Un vecin a auzit izbitura de sol și a văzut-o întinsă pe jos. Fetița a avut noroc deoarece în cădere s-a izbit de pervazul din tablă al unui balcon și a căzut pe pământ.

Bărbatul a sunat imediat la 112 și o ambulanță a dus-o de urgență la spitalul de Pediatrie din Pitești.

Din primele investigații reiese că are traumatism craniocerebral, o mână și o coastă rupte. Motivul pentru care a făcut șocantul gest ar putea fi, spun vecinii, supărarea din cauza că părinții divorțează și ea nu suporta acest gând. Mereu îi auzea certându-se.

Fetița va rămâne în investigații la Spitalul de Pediatrie din Pitești, iar medicii spun că starea ei de sănătate este stabilă în acest moment.

Comenteaza

comentarii

reclama ta