DIVIDENDE ÎNCASATE DE O ALTĂ PERSOANĂ, DIN GREŞEALĂ

DIVIDENDE ÎNCASATE DE O ALTĂ PERSOANĂ, DIN GREŞEALĂ

O simplă greşeală a fost de ajuns pentru ca o femeie din comuna dâmboviţeană Brăneşti să rămână fără banii care i se cuveneau de drept pentru acţiunile pe care le-a depus în trecut la o fabrică. Femeia a aflat cu stupoare că, mai bine de douăzeci de ani, banii săi au fost încasaţi de o altă persoană din Iaşi, care avea aceeaşi serie şi acelaşi număr de buletin, iar acum îşi caută dreptatea prin toate mijlocele.

Doamna Iuliana Rotaru a avut mai multe acţiuni primite pe vremea lui Ceauşescu. În anii 90, femeia şi-a depus acţiunile primite la fabrica de frigidere din Găeşti, însă, până în prezent nu a primit niciun ban pentru acestea.

Femeia a insistat, iar reprezentanţii fabricii au rămas surprinşi să constate că, în tot acest timp, banii din dividende au fost încasaţi de o altă femeie, din judeţul Iaşi.

Femeia spune că nu va renunţa la banii care i se cuvin şi cu actele care certifică deţinerea acţiunilor va merge până în pânzele albe pentru a-şi face dreptate.

Am încercat şi noi să obţinem un punct de vedere de la fabrica de frigidere şi ni s-a transmis că vom primi un răspuns pentru această situaţie, cererea fiind transmisă către departamentul de specialitate. Cum poate fi soluţionată problema femeii, care, se pare că nu este un caz singular, vom anunţa în viitoarele jurnale de ştiri, când vom primi un raspuns oficial de la societatea comercială.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta