DISTRACȚIE PE PÂRTIE

DISTRACȚIE PE PÂRTIE

Distracţie pe pârtiile de altitudine de la Sinaia. Cei care au ales să petreacă weekend-ul la munte au avut toate motivele de bucurie. Zăpada este numai bună pentru sporturile de iarnă, iar amatorii sporturilor hibernale s-au declarat mai mult decât satisfăcuți de timpul petrecut pe pârtie unde pasiunea s-a îmbinat cu distracția.
Cine a mers, în acest weekend, la munte, nu a regretat. Sunt cele mai bune condiţii pentru schiat. Aşa se face că iubitorii sporturilor de iarnă au format cozi la telescaun și telegondole. Pârtiile pline de zăpadă de la Sinaia, au atras ca un magnet în acest weekend pe amatorii de schi și snowboard. Dacă în celelalte stațiuni montane de pe Valea Prahovei stratul de zăpadă a început să scadă vertiginos din cauza temperaturilor aflate în creștere, la Sinaia stratul de zăpadă este unul consistent iar pârtiile aflate la peste 1.800 de metri rămân în continuare preferatele turiștilor.
Cei care au dat câteva ture pe pârtie și au obosit au putut să se relaxeze pe șezlongurile teraselor de la baza pârtiei. După ce s-au cinstit cu câte un paharel, turiștii s-au apucat de distracție. Muzica și dansul au dat tonul petrecerii pe zăpadă, iar frigul nu a fost un impediment. Ţinuta cu clăpari şi cască nu i-a încurcat pe cei puşi pe distracţie
Pentru că iarna nu se lasă dusă uşor, iar turiştii vor profita în continuare de stratul consistent de zăpadă de pe pârtii.

Comenteaza

comentarii

reclama ta