DISTRACŢIE ESTIVALĂ LA FEL CA PE LITORAL, PUCIOASA, DÂMBOVIŢA

DISTRACŢIE ESTIVALĂ LA FEL CA PE LITORAL, PUCIOASA, DÂMBOVIŢA

 

Aproape s-a dus vara şi nu aţi apucat să ajungeţi la mare? Nu-i nimic! Piscina Green Heaven din Pucioasa vă oferă posibilitatea răcoririi în zilele caniculare, posibilitatea unui bronz perfect şi aer curat, într-un cadru plin de verdeaţă. În plus, distracţia este la fel de mare ca pe litoral, iar preţurile sunt modice.

Vara nu se dă dusă, iar zilele caniculare ne pun la grea încercare. Pentru a le face faţă, avem nevoie de hidratare intensă şi momente de linişte, într-un cadru natural, dar şi de un loc numai bun pentru bălăceală. „Paradisul verde” de la Pucioasa este locul ideal în care ne putem „ascunde” de căldură.

Elevii au scăpat de povara examenelor, iar adulţii profită de concedii pentru a se deconecta de la grijile cotidiene.

Costi este plecat în Belgia, la muncă, tot timpul anului şi de câte ori vine în concediu, în ţară, nu ratează ocazia să facă căteva salturi la piscina Green Heaven.

200 de şezlonguri sunt disponibile pentru cei care vin la piscină, acestea fiind incluse în preţul de intrare. În zilele aglomerate se acceptă şi bronzul pe cerceaf sau pe prosop de la nivelul solului. Spaţiul verde este generos şi mereu îngrijit. În week-end, sunt organizate concursuri în apă, pe plajă sau la bar, iar premiile constau în băuturi răcoritoare, îngheţată sau meniuri disponibile în cadrul piscinei, pentru ca atmosfera să fie una destinsă.

Preţurile sunt modice, iar cu aproximativ 50 de lei o persoană poate petrece o zi relaxantă în „paradisul verde”, unde distracţia este la cote maxime.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta