DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ

DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ

 

Familia unui bătrân din Ocnița îl caută cu disperare după ce acesta a dispărut de acasă de câteva zile. Bărbatul este diagnosticat cu demență și deseori spunea oamenilor că își așteaptă fiica să-l ducă la București. A dispărut de la reședința de vară din Ocnița pe 2 iunie și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Rudele fac apel la cei care l-au văzut sau au detalii să anunțe de urgență la 112.

Bătrânul de 81 de ani, diagnosticat cu demență, a dispărut pe 2 iunie, din comuna Ocnița, județul Dâmbovița. Este îmbrăcat în trening gri și papuci. Nicu Radu locuia pe timpul verii cu soția la țară. Rudele spun că nu obișnuia să plece de acasă. Sâmbătă însă a ieșit din curte și nu s-a mai întors.

Ultima dată a fost văzut pe o stradă din comună. Familia face apel la cei care îl recunosc să anunțe de urgență prin 112.

Luni au împânzit Târgoviștea cu afișe cu bărbatul. Oamenii i-au anunțat dispariția la poliție, însă până acum nici urmă de el.

Bărbatul spunea trecătorilor că își așteaptă fata să îl ducă la București. Cine l-a văzut sau are detalii este rugat să sune de urgență la 112.

UPDATE: Din nefericire bărbatul a fost găsit decedat pe un câmp de lângă Ocnita. Cadavrul era într-o starea avansată de putrefacție și a fost găsit de un localnic care cosea fânul.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta