DIN NOU „BĂTAIE” PE LOCURILE DE LA CÂMPINA

DIN NOU „BĂTAIE” PE LOCURILE DE LA CÂMPINA

Un nou val de viitori polițiști se pregătește să intre pe băncile școlii. 1.300 de locuri sunt scoase la concurs în această sesiune de iarnă pentru admiterea la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. Tinerii s-au pregătit din timp și au stat la cozi pentru a se înscrie. Probele eliminatorii se desfășoară în weekend și rezultatele vor fi afișate luni după-amiaza.
Prima zi de înscrieri la sesiunea de iarnă a admiterii în școlile de poliție a adus din nou cozi. Tineri din toată țara au venit să se înscrie la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. Candidații au primit legitimațiile de concurs și au fost repartizați pe detașamente.
Probele eliminatorii încep sâmbătă, 12 ianuarie.Mai întâi contravizita medicală, apoi evaluarea aptitudinilor fizice. Ca și la sesiunile precedente de admitere, având în vedere numărul mare de candidați, proba sportivă se va desfășura în șase săli de sport: la Breaza, Băicoi, Blejoi, Comarnic, Cornu și Plopeni. Proba sportivă este sub forma unui traseu practic – aplicativ. Proba de verificare a cunoștințelor are loc duminică, 20 ianuarie, sub forma unui test grilă la limba română și o limbă străină. Evaluarea și notarea lucrărilor se vor face imediat după expirarea timpului alocat probei scrise, în sala de examen, în prezența candidaților. Luni, 21 ianuarie, vor fi afișate rezultatele, iar în termen de 24 de ore de la afișare se vor putea depune contestațiile, urmând ca, după alte 24 de ore, să fie anunțate rezultatele finale. 5.863 de candidați (2.428 fete și 3.435 băieți) și-au depus dosarele la inspectoratele județene de poliție din țară.
sursa: campinatv.ro

Comenteaza

comentarii

reclama ta