DIN NOU, APĂ MARO LA PRIBOIU

DIN NOU, APĂ MARO LA PRIBOIU

PRIBOIU, DÂMBOVIŢA

Situaţia apei cu rugină la robinetele localnicilor din Priboiu pare a se repeta în fiecare an! Marţi după-amiază, localnicii au stat câteva ore fără apa la robinete, după care aceasta a început să curgă, plină de mizerie. Culoarea maro i-a speriat pe contribuabilii, care se tem să folosească apa, pentru care platesc facturi lunar, în scop potabil. Furnizorul apei potabile neagă orice problemă în zona de Nord a judeţului Dâmboviţa.

Este imaginea care i-a speriat pe localnicii din Priboiu, care spun ca retrăiesc acelaşi coşmar în fiecare an. Apa de la robinete, plină de rugină şi de mizerie, poate fi folosită doar pentru menaj, spun indignaţi contribuabilii, care plătesc printre cele mai mari preţuri din ţară pentru apa, care ar fi trebuit să fie potabilă.

Supărarea oamenilor se amplifică de câte ori la robinete curge apă murdară, însă facturile nu contenesc să apară lunar. Doamna Nadia spune că luna trecută a fost nevoită să plătească două facturi, emise la scurt timp de către Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa.

Apa murdară a început să curgă la robinete după o pauză de două ore, timp în care furnizarea apei potabile a fost sistată.

Atât sistarea furnizării apei potabile, cât şi orice alte probleme sunt negate de reprezentanţii Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa.

Astfel că, povestea cu apa potabilă, incoloră, inodoră şi insipidă rămâne doar un mit în judeţul Dâmboviţa.

Comenteaza

comentarii

reclama ta