DEZVĂLUIRI DESPRE CALVARUL DIN SPANIA

DEZVĂLUIRI DESPRE CALVARUL DIN SPANIA

Dezvăluiri incediare vin din Spania! În urma dosarului de proxenetism deschis acum câteva zile de oamenii legii din Argeș, captivele unor proxeneți au dat detalii despre modul în care au fost racolate și obigate să se prostitueze. Mai mult decât atât, acestea erau marcate cu coduri de bare și preț. Un videoclip realizat de oamenii legii din Spania arată exact condițiile în care erau ținute româncele și cum erau tratate de către proxeneții români. Va avertizăma ca urmează imaginii și detalii care vă pot afecta emoțional.

În urma articolelor publicate de colegii de Ziarul Profit, mai multe tinere românce au prins curaj și au vorbit despre modul în care au fost racolate și obligate să se prostitueze. În Romania au ajuns acum chiar și declarațiile oamenilor legii din Spania acolo unde a fost destructurată o întreagă rețea de prostituție. Mai multe mesaje din Italia si Spania sosite la redactia Ziarului Profit prezinta chinurile la are erau supuse româncele. Mesajele erau din partea unor fete care susțin că au avut de a face cu cateva persoane din locul celor 20 de argeșeni arestati de oamenii legii. Toate povesteau prin ce chinuri au trecut și cât de greu le-a fost să părăsescă rețeaua din care făceau parte. Din păcate, un fost viceprimar din Argeș a ales să facă o serie de afirmații cu privire la perchezițiile și arestările din dosarul de proxenetism, afirmații care au încins și mai tare spiritle în spațiul public cu privire la această situație și care totodată au împărțit oamenii și părerile acestor în două tabere. Mai mult decât atât, fostul viceprimar a fost taxat chiar de fetele care au fost nevoite să îndure tot acest calvar. Iată mesajul unei dintre victimele proxeneților. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Am văzut ce a spus domnul viceprimar și am pufnit în plans. Numai eu știu prin ce am trecut aproape 3 ani, cum eram ținute ca animalele în niște camere insalubre, cum ne ardeau cu țigările sau ne puneau să urinăm pe noi. Eram tratate ca niște sclave, ca niște animale și, ca să nu putem scăpa, cele mai rebele erau marcate prin tatuaj cu un cod de bare ca niște pui sau hălci de carne din marketuri. Pentru ei și cei cărora ne vindeau nu eram oameni, ne numeau codificat „Valize“, „Bulgări“ sau „Biciclete“. Nu sunt neapărat furioasă pe domnul Vasilescu ci pe modul său cum pune problema fără a ști deloc care este situația fetelor. Eu am reușit să scap, acum am un copil dar nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Vă trimit câteva imagini să vadă și domnul viceprimar și mai apoi să stabilească el ce și cum.”

Comenteaza

comentarii

reclama ta