DESCOPERĂ DÂMBOVIȚA- ZIUA II A PROIECTULUI. EXPOZIȚIE ȘI MOMENTE ARTISTICE

DESCOPERĂ DÂMBOVIȚA- ZIUA II A PROIECTULUI. EXPOZIȚIE ȘI MOMENTE ARTISTICE

Proiectul de promovare a județului Dâmbovița în Parlamentul României continuat și pe 16 octombrie. În cadrul programului au fost incluse atât expoziția produselor care se obțin în mod tradițional în județul nostru, deschisă cu o zi în urmă, cât și un moment artistic susținut de către Ansamblul Folcloric „Codrulețul” din localitatea Găești.

            În cea de-a doua zi a evenimentului au fost prezenți, la standul de promovare a județului, reprezentanții mai multor județe în Parlamentul României, Consiliul Județean Dâmbovița lansând această invitație tuturor parlamentarilor.

Conducerea instituției noastre mulțumește tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment, ce s-a bucurat de succes, dovadă fiind aprecierea tuturor invitaților care au vizitat ieri, 15 octombrie 2018, standurile amenajate în foaierul Senatului României.

            Evenimentul se va încheia miercuri, 17 octombrie 2018, după momentul artistic ce va fi susținut de Orchestra Populară „Chindia” din Târgoviște. De asemenea, expoziția produselor tradiționale va fi deschisă pentru vizitatori și în această ultimă zi evenimentului.

  Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Comenteaza

comentarii

reclama ta