DESCINDERI LA PROXENEȚI

Descinderi de amploare intr-un dosar de proxenetism! Zeci de mascati au descins la locuintele unor proxeneti din Arges si Bucureti! Acesti asunt banuiti ca determinat 40 de tinere sa practice prostitutia peste hotare, obtinand aproximativ 1 milion de euro.

Desinderile au avut loc la 25 de adrese din Bucuretsi si Arges. Macsatii le-au batut la usa presupusilor proxeneti. Mai toti aveau adevarate palate , iar in curti sua la poarta aveau bolizi de zeci de mii de euro.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2013 – 2017, prin folosirea modului de operare „LOVERBOY”, cei în cauză ar fi racolat peste 40 de tinere pe care le-ar fi determinat să practice prostituția în state ale Uniunii Europene. Pentru îndeplinirea activității infracționale, cei vizați creau aparența unei relații intime cu victimele, cărora le promiteau chiar și întemeierea unei familii, profitând ulterior de vulnerabilitatea emoțională a acestora pentru a le determina să practice prostituția. De pe urma fetelor, proxenetii ar fi strans aproximativ 1 milion de euro.

25 de suspecti au fost ridicati si dusi la audieri pentru luare masurilor ce s eimpun. La operatiune au participat luptătorii Serviciilor de Acțiuni Speciale Argeș, Dâmbovița și Vâlcea și din Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale – I.G.P.R.

Comenteaza

comentarii

reclama ta