DESCINDERI LA LOCOTENENȚII LUI GHENOSU! SURSE: “FASOLE”, „NAS”, „LIMBĂ” ȘI ALȚI SUSPECȚI, SĂLTAȚI ÎNTR-UN DOSAR DE ȘANTAJ

DESCINDERI LA LOCOTENENȚII LUI GHENOSU! SURSE: “FASOLE”, „NAS”, „LIMBĂ” ȘI ALȚI SUSPECȚI, SĂLTAȚI ÎNTR-UN DOSAR DE ȘANTAJ

Mascații și polițiștii de la Investigații Criminale din Dâmbovița au descins în mai multe locații din Târgoviște și Pucioasa, la indivizi cercetați într-un dosar de șantaj și cămătărie. Suspecții au fost introduși în arest și vor fi prezentați mâine procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Pe surse am aflat că suspecții ar face parte din clanul „Ghenosu”. Printre aceștia s-ar afla: “FASOLE”, „NAS”, „LIMBĂ” și alții.

Iată ce transmite IPJ Dâmbovița:

În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au efectuat 10 percheziții domiciliare, pe raza localităților Târgoviște și Pucioasa, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, faptele fiind săvârșite în perioada 2017-2020, respectiv 2019-2020.

De asemenea, au fost puse în executare 6 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița pentru audieri.

În urma descinderilor, au fost indisponibilizate mai multe înscrisuri, telefoane mobile, substanțe susceptibile a fi cannabis, o armă neletală de tip airsoft, 19.700 de lei, 400 de lire și 500 de euro.

Totodată, prin activitatea infracțională s-ar fi creat un prejudiciu estimat la 20.000 de euro.

La activități au participat luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și Argeș, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică și criminaliști.

Comenteaza

comentarii

reclama ta