DECLARAȚII EXPLOZIVE ÎN CONFLICTUL OPREA-ȚUȚUIANU

DECLARAȚII EXPLOZIVE ÎN CONFLICTUL OPREA-ȚUȚUIANU

Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, a făcut dezvăluiri de senzație în exclusivitate, în cadrul Jurnalului Regional MDITV. Oprea a scos la iveală detalii incendiare despre conflictul cu Adrian Țuțuianu, președintele organizației PSD Dâmbovița. Alexandru Oprea a confirmat faptul că se dorește înlocuirea sa din funcție: Țuțuianu afirmă că aș avea carențe caracteriale..nu știu care dintre noi le avem mai aprofundate..probabil nu sunt un „yesman„ , sunt cuvintele președintelui CJ Dâmbovița.

Invitat la Jurnalul Regional MDITV, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a vorbit despre planuri pentru anul 2018, proiectele aflate în derulare, bugetul și realizările din anul 2017. Oprea nu a ezitat să facă declarații despre conflictul cu Adrian Țuțuianu, cel care a și lansat de curând o serie de acuzații la adresa lui Alexandru Oprea. Președintele CJ Dâmbovița a confirmat și faptul că se dorește eliminarea sa de la președinția Consiliului Județean, dar și că cel care se află în spatele acestei înscenări este chiar Țuțuianu.

Conflictul dintre cei doi este mai vechi. Anul trecut pentru că a refuzat să-și dea demisia din funcție, lui Alexandru Oprea i-a fost suspendată calitatea de membru al BPJ Dâmbovița. Președintele CJ Dâmbovița a afirmat în exclusivitate faptul că, tot în cadrul BPJ Dâmbovița, în decembrie 2017 a fost luată decizia prin care i se interzice lui Oprea să facă deplasări la primarii din județ.

Oprea susține că din postura de președinte de consiliului județean poate fi exclus din partid doar în urma deciziei Comitetului Executiv Național.

Am încercat să-i contactăm și noi pe reprezentanții PSD Dâmbovița , dar până la această oră nu am primit niciun răspuns.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta