DECLARAȚIE ȘOCANTĂ A ȘEFULUI POLIȚIEI FIENI: ÎMI ESTE RUȘINE CĂ LUCREZ ÎNTR-UN SISTEM PUTRED ȘI BOLNAV! INTERNAUȚII ÎI CER SĂ DEMISIONEZE!

DECLARAȚIE ȘOCANTĂ A ȘEFULUI POLIȚIEI FIENI: ÎMI ESTE RUȘINE CĂ LUCREZ ÎNTR-UN SISTEM PUTRED ȘI BOLNAV! INTERNAUȚII ÎI CER SĂ DEMISIONEZE!

Comisarul Marius Dincă, șeful Poliției orașului dâmbovițean Fieni a postat zilele trecute pe pagina personală de Facebook un mesaj șocant:
“….este groaznic ce s-a întâmplat…. îmi este rușine… lucrez într-un sistem bolnav, putred… este inadmisibil… sunt bulversat….Poliția păzește un criminal, în timp ce acesta își desavarseste crima, pentru a nu-i încălca drepturile..în ce țară trăim ?”a scris comisarul făcând aluzie la teribiul caz de la Caracal. Mulți l-au felicitat, însă au fost și internauți care au reacționat acid la poziția domnului comisar de poliție.

“Lupul moralist unde era! Nu o să lăsăm nici un polițist să calce pe cadavrul Alexandriei și să profite pentru a se afirma înaintea șefilor și al celor de pe facebook, trebuia să spuneți asta înainte. Dacă vreți să vă afirmați de ce nu o faceți cu rezultate,ca sunteti comandantul orașului Fieni, câți hoti ați prins? câte camioane de lemne ați confiscat?camioane nu căruțe? În fiecare noapte trec uneori zeci de camioane cu remorci pline cu lemne pe care nu le oprește nimeni.
Nu va mai suportăm!”a comentat un internaut.

Alt persoană i-a scris fără ocolișuri : “Dă-ți demisia! Dacă nu, ești complice!”

Comenteaza

comentarii

reclama ta