DANIEL A URCAT PE PODIUM

DANIEL A URCAT PE PODIUM

Jocurile Special Olympics de la Abu Dhabi i-au dat lui Daniel, un tânăr de 16 ani din Târgoviște șansa de a urca pe podium, de a-și învinge temerile și de a demonstra tuturor că adevărata dizabilitate este să nu vezi abilitatea cuiva. Daniel a obținut medalia de bronz la sportul bocce, la simplu băieți. 35 de sportivi cu dizabilități intelectuale reprezintă România la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics de la Abu Dhabi care continuă zilele acestea.
Emoție, fericire, împlinire și curaj. Toate aceste sentimente se puteau citi pe chipul lui Daniel Tudorache, sportivul Special Olympics din Târgoviște. A plecat la Abu Dhabi alături de întreaga echipă de la Târgoviște în speranța că va reuși să urce pe podium. Și iată că visul i s-a împlinit.
La bocce participa o delegație de doi sportivi și doi parteneri din Târgoviște, antrenați de Toma Radu Gabriel. Daniel Tudorache a câștigat medalia de bronz la bocce, la simplu baieți. Din lotul care reprezinta România la Abu Dhabi fac parte 35 de sportivi și 8 antrenori. Aceste competiții reprezintă șansa lor de a demonstra că nu există bariere, că sportul unește oameni și învinge orice dizabilitate.

Comenteaza

comentarii

reclama ta