CURSĂ PERICULOASĂ

CURSĂ PERICULOASĂ

A pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina pe câmp. A pățit-o un șofer din Dâmbovița, pe DJ 722, în dreptul localității Mircea Vodă. Atât conducătorul auto, cât şi pasagerul care îl însoțea au ajuns la spital. După impact, însă, șoferul s-ar fi dus la gârla din apropiere să se spele de sânge și nu s-a mai întors. A fost căutat de autorități și depistat în scurt timp. Oamenii legii au constatat că acesta consumase și alcool.

Ceilalţi participanţi la trafic, care au văzut impactul, dar şi pescarii din zonă, care au auzit zgomotul puternic produs de maşina ajunsă pe câmp, au sărit în ajutorul răniţilor. Şoferul care a pierdut controlul volanului părea conştient şi chiar i-a acordat îngrijiri pasagerului rănit. Apoi a decis să meargă la gârlă pentru a spăla sângele de pe corp.

Când a ajuns în apă, conducătorul auto parcă n-a mai ştiut de el şi nu s-a mai întors la locul accidentului. Pompierii au fost cei care l-au adus înapoi.

Şoferul de 50 de ani a fost transportat la UPU Titu, fiind rănit ușor. În urmă testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, pasagerul din auto, în vârstă de 45 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgoviște. Pe numele conducătorului auto poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta