CURĂŢENIE DE PRIMĂVARĂ ÎN BUCEGI

CURĂŢENIE DE PRIMĂVARĂ ÎN BUCEGI

MUNŢII BUCEGI

Pentru că ninsorile s-au mai potolit în zona montană, în Bucegi a fost demarată curăţenia de primăvară. Voluntari din toată ţara, alături de salvamontişti au adunat resturile lăsate în urmă de turişti. Zeci de saci de gunoaie au fost strânşi într-o singură zi. La acţiunea de ecologizare au participat şi copii, ce le dau o lecţie chiar şi adulţilor care au uitat să protejeze natura.

Peste o sută de oameni din toată ţara şi-au unit forţele şi au încercat să cureţe zona montană Padina-Peştera de gunoaie. Gălăţeni, ieşeni, bucovineni şi aşa mai departe au venit în Munţii Bucegi la un festival de muzică de munte, Lira Carpatina. Impresionaţi de frumuseţea locului, aceştia s-au gândit să dea o mână de ajutor la ecologizare, pentru a pastra cadrul natural.

La acţiunea de ecologizare au participat şi copii.

Din păcate, curăţenia nu va dura prea mult, pentru că turiştii lasă gunoiul pe unde apucă, uitând că s-ar putea bucura de frumuseţea Bucegilor şi pe viitor. Trebuie doar să fie mai atenţi şi să dea dovadă de educaţie, pentru ca frumuseţea locurilor să persiste.

Comenteaza

comentarii

reclama ta