CRISTI STAN, REALES PREȘEDINTE AL PSD TÂRGOVIȘTE

CRISTI STAN, REALES PREȘEDINTE AL PSD TÂRGOVIȘTE

Astăzi, 3 septembrie 2019, a avut loc Conferința de alegeri a Organizației Municipale Târgoviște a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia s-a ales noua conducere. Au participat membri ai Biroului Permanent Județean al PSD, deputați, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, președinții Organizațiilor județeană și municipală de femei, tineret și pensionari ale Partidului Social Democrat.
Pe ordinea de zi a Conferinței s-au aflat mai multe puncte de discuție.
Astfel, a fost prezentat Raportul de activitate al Organizației Municipale a PSD Târgoviște, pentru perioada 2015-2019, de către președintele organizației, domnul Daniel Cristian Stan. De asemenea, a fost susținut Raportul administrativ, cu evidențierea principalelor investiții care au fost realizate în Târgoviște, de către echipa de conducere a PSD, de la nivelul municipiului, de când domnul Daniel Cristian Stan ocupă funcția de primar.
În postura de președinte reales al Organizației Municipale a PSD Târgoviște, domnul Daniel Cristian Stan a propus un Program de activități pentru următorii patru ani, cu accent pe derularea unor acțiuni susținute și dinamice care să ducă la obținerea unui rezultat foarte bun în competițiile electorale care vor urma anul acesta și anul viitor.
La Conferință au participat un număr de 486 de delegați, iar în urma alegerilor, Biroul de conducere al Organizației Municipale a PSD arată astfel:
STAN DANIEL CRISTIAN- Președinte
RADULESCU CATALIN-Președinte Executiv
OPRESCU VIRGIL CIPRIAN- Secretar executiv
VICEPREȘEDINȚI
BUGYI ALEXANDRU CATALIN
DUMITRU ADRIAN
ERICH AGNES TEREZIA
ILIE MONICA
IVANOVICI TRAIAN DANIEL
PREDA SERGIU
PRISACARU CIPRIAN
MEMBRI
BOBOACA MIHAESCU DOINA
DUMBRAVA IONUT
HOSSU VALENTIN
JOITA ION
MARINESCU IOLANDA
NICOLAESCU ILEANA
OPREA IONUT
PONORICA ION
ZABAVA EDUARD
De asemenea, tot în cadrul Conferinței municipale au fost desemnați delegații la Conferința Județeană de alegeri, care va avea loc în luna septembrie.

Comenteaza

comentarii

reclama ta