CRIMĂ ODIOASĂ, AUTORI DE NEGĂSIT

CRIMĂ ODIOASĂ, AUTORI DE NEGĂSIT

BUTIMANU, DÂMBOVIŢA

O femeie de 63 de ani, din comuna dâmboviţeană Butimanu, a pierit în chinuri groaznice în noaptea sfântă dinainte de Paşte. Deşi de atunci au trecut aproape două săptămâni, poliţiştii nu au găsit încă criminalii, ci au doar un cerc de suspecţi. O vecină a văzut în noaptea crimei odioase trei bărbaţi sărind gardul din curtea bătrânei, însă, nu au fost identificaţi până acum.

Înainte cu două săptămâni de noaptea crimei, doi bărbaţi au dat târcoale gospodăriei femeii. Bătrâna a cerut atunci ajutorul vecinilor şi, în final, fiul său a fost cel care i-a izgonit pe posibilii agresori. Înainte de Paşte aceştia au revenit şi de această dată şi-au dus planu la bun sfârşit.

Vecina Mariuţa i-a urmărit pe criminali printr-un vizor improvizat.

Femeia nu a văzut ce s-a întâmplat în curtea vecinei Rodica, pentru că era întuneric beznă. A auzit doar când femeia a strigat după ajutor.

Bătrâna nu a mai scăpat cu viaţă din mâinile celor trei agresori. Anchetatorii investighează acum crima, iar certificatul medico-legal este clar.

Înainte de a fi omorâtă, bătrâna făcuse un împrumut de 15 000 de lei, însă în noaptea crimei nu s-a furat nimic din casa Rodicăi. Vecinii spun că nu ştia nimeni de creditul făcut, dar că certurile erau la ordinea zilei între bătrână şi rudele care râvneau la gospodăria sa.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor, însă nu i-au identificat pe făptaşi până la acest moment.

Comenteaza

comentarii

reclama ta