COPIL RĂNIT GRAV DUPĂ CE A CĂZUT DE LA 5 METRI ÎNĂLȚIME

COPIL RĂNIT GRAV DUPĂ CE A CĂZUT DE LA 5 METRI ÎNĂLȚIME

Incident grav petrecut la un bazin din Pitesti. Un copil de 11 ani a căzut de la 5 metri înălțime. El s-a urcat pe un zid din beton pentru a recupera o minge. Nu a fost atent, a alunecat și a căzut pe o suprafața din beton. A ajuns de urgenta la spital și apoi a fost transferat la București.

Evenimentul a avut loc la bazinul descoperit din cartierul Trivale din Pitești și a fost anunțat prin serviciul 112. Un echipaj de terapie intensivă mobilă a fost trimis la fața locului. Medicul i-a acordat îngrijiri, iar apoi l-a transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Copilul a fost supus mai multor investigații întrucât, conform reprezentanților spitalului, avea o stare de somnolență, un traumatism cranio-cerebral minor și unul toraco-abdominal.

În urma acestui eveniment atât reprezentanții bazei de agrement cât și ce ai poliției fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum avut loc incidentul.

După investigațiile primare de la Spitalul de Pediatrie din Pitești a fost luată decizia ca minorul să fie transferat la un spital din capitală.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta