CONSILIU DE ADMINISTRAŢIE CU PROBLEME ORGANIZATORICE

CONSILIU DE ADMINISTRAŢIE CU PROBLEME ORGANIZATORICE

 

Consiliul de Administraţie al Liceului Udrea Băleanu, din comuna dâmboviţeană Băleni, unde ar trebui să se rezolve problemele elevilor, ale părinţilor, dar şi ale cadrelor didactice, este învăluit de o problemă deorganizare de câteva zile. Fostul reprezentant al părinţilor în acest organ de conducere spune că a fost schimbat din funcţie în mod incorect şi că a fost înlocuit cu o învăţătoare din cadrul şcolii.

Anghel Paraschiv a fost ani de zile reprezentant al părinţilor în Consiliul de Administraţie al Liceului Tehnologic Udrea Băleanu şi chiar preşedinte al Comitetului de Părinţi pe şcoală. Acesta spune că este incomod în cadrul Consiliului de Administraţie şi că de accea s-a decis înlocuirea lui.

La polul opus, conducerea Liceului Tehnologic Udrea Băleanu spune că noul membru al Consiliului de Administraţie a fost ales prin voturile celorlalţi membri.

Astfel că învăţătoarea l-a înlocuit pe Anghel Paraschiv, cu menţiunea că şi ea este părinte al unui elev de clasa a doua. Femeia spune că această calitate de mamă este mai presus de orice şi că va fi un reprezentant al părinţilor vehement în Consiliul de Administraţie.

Rămâne de văzut cum va funcţiona Consiliul de Administraţie al şcolii în noua formulă.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta