CONSILIER SUPERIOR ÎN MINISTERUL PĂDURILOR , REȚINUT, DUPĂ CE A ACCIDENTAT O COPILĂ PE TRECREA PENTRU PIETONI, INDIVIDUL ERA BĂUT!

CONSILIER SUPERIOR ÎN MINISTERUL PĂDURILOR , REȚINUT, DUPĂ CE A ACCIDENTAT O COPILĂ PE TRECREA PENTRU PIETONI, INDIVIDUL ERA BĂUT!

Stan V. este consilier superior la Garda Forestieră București, în subordinea directă a Ministerului Apelor și Pădurilor.  Funcția superioară nu l-a ajutat în fața agenților rutieri de la Poliția Alexandria care l-au „înfundat” așa cum merita, pentru faptele comise.
Ieri, după ce a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni, trecere situată la intersecția străzii Doctor Stâncă cu strada Libertății, din Alexandria, a plecat. Pur și simplu!
Consilierul ministerial s-a urcat la volanul mașinii personale , un Renult, în jurul prânzului, cu alcoolul în sânge. La intersecția cu strada Libertății a virat stânga, moment în care a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni. 
Copila traversa regulamentar, împreună cu alți trei copii mai mici, care veneau de la școală…a reușit să-i împingă pe micuți în ultimul moment, dar ea nu a scăpat de lovitura mașinii manevrată de individul băut. Șoferul a plecat de la locul accidnetului, dar s-a întors la fața locului, în scurt timp, și privea de pe scările magazinului din colț cum polițiștii caută autorul.
A fost recunoscut de oameni, după mașină, pentru că individul s-a întors la fața locului cu autoturismul implicat și cu un far spart, pe care, cel mai probabil nu l-a observat.
Când a fost luat la întrebări, a negat că el ar fi autorul. 
Însă o bucată din farul spart, ridicată de polițiști de la fața locului, s-a potrivit perfect la farul spart al mașinii sale. Tot pe mașină era înca proaspătă urma rămasă de la mâna fetiței, în momentul loviturii. 
Când nu a mai avut încotro, a recunoscut, dar s-a și apărat, susținând că nu și-a dat seama că a lovit un copil, el a crezut ca „era o pungă”.
Consilierul avea o alcoolemie de 0, 39 mg/l alcool pur în aerul expirat.
A fost ridicat de polițiști și condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, apoi la audieri.
Stan V. a fost reținut, iar acum se află în arestul IPJ Teleorman.
De această dată, individul a comis, în mai puțin de 10 minute, aproape toate infracțiunile prevăzute la regimul rutier: vătămare corporală din culpă, părasirea locului accidentului, conducere sub influența alcoolului, conducere cu permisul sudpendat. Nu este prima dată când se urcă băut la volan.
A fost trimis în judecată, anul trecut, pentru alcoolemie peste limita admisă, astăzi, urmând să se pronunțe instanța în această cauză, ajunsă la final.

SURSA: totalimpact.ro

Comenteaza

comentarii

reclama ta