CONFLICT FĂRĂ SFÂRŞIT

CONFLICT FĂRĂ SFÂRŞIT

Cand se plictisesc, oamenii de la tara se apuca sa-si spioneze vecinii, iar la un moment dat reclamatiile devin un obicei. Este cazul unui barbat din comuna damboviteana Dragomiresti care isi reclama vecinii de 7 ani, la diferite autoritati. Vazand ca reclamatiile nu ii mai sunt luate in seama, a apelat la jurnalisti pentru a-si face cunoscute nemultumirile. La polul opus, vecinii spun ca barbatul este de profesie “reclamagiu” si ca, probabil, a luat-o razna.

Mihai Nicolae spune că face naveta la Târgovişte pe jos de şapte ani, pentru a-şi reclama vecinii pentru diferite probleme. Acum supărarea cea mai mare provine de la faptul că vecinul său îşi depozitează diferite lucruri lângă gard, pe care bărbatul le numeşte gunoaie.

Vecinul acuzat spune că s-a obişnuit cu acuzaţiile bărbatului, lipsite total de sens. Îl tolerează pentru că îi este rudă, însă nu răspunde nebuniilor sale.

Oamenii spun că bărbatul şi-a făcut un obicei din a-i reclama pe toţi vecinii de pe stradă, pentru diferite probleme, care nu au fost niciodată dovedite în faţa autorităţilor.

Vecinii spun că nu îl dau în judecată pe Mihai Nicolae din milă, pentru că se gândesc că are probleme cu capul, generate de necazuri pe care le-a avut în trecut.

Comenteaza

comentarii

reclama ta