CONCERT INCENDIAR GORAN BREGOVIC

CONCERT INCENDIAR GORAN BREGOVIC

A fost atmosferă incendiară în ultima seară a Zilelor Cetății la Târgoviște. Goran Bregovic a susţinut un concert extraordinar însoţit de Wedding and Funeral Band. Iubitorii de muzică au venit în număr foarte mare pentru a-l asculta. Pentru unii dintre fani aceasta a fost prima dată când au avut ocazia să-l vadă într-un concert live, dar sunt fascinați de muzica artistului.

Artistul Goran Bregovic a venit însoțit de Wedding and Funeral Band și a fost primit cu ropote de aplauze. Mulți îi cunoșteau repertoriul și au cântat odată cu el.

Bună seara! Îmi pare rău că nu vorbesc limba română, dar totuși voi spune câteva cuvinte. Sunt foarte fericit că sunt în această seară aici cu dumneavoastră, este pentru prima dată când sunt la Târgoviște și sper că vă va plăcea concertul nostru. Aceasta este orchestra mea din Serbia. Solistele noastre sunt din Sofia, Bulgaria.

Goran Bregovic revine la București pe 27 octombrie pentru un show în care va cânta toate hiturile din cariera alături de trupa sa: Wedding & Funeral Orchestra. Goran Bregovic este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din Balcani, chitarist și compozitor.

Comenteaza

comentarii

reclama ta