COMUNA ANINOASA, ÎN STRAIE DE SĂRBĂTOARE

COMUNA ANINOASA, ÎN STRAIE DE SĂRBĂTOARE

Comuna Aninoasa a îmbrăcat haine de sărbătoare. De Ziua Comunei la cea de-a XVI-a ediție, primăria și Consiliul Local au pregătit surprize pentru copii, spectacol pentru părinți și o serie de manifestări culturale dedicate eroilor. Sărbătoarea comunei a fost marcată în ziua de Înălțare. Spațiul amenajat în fața Centrului Cultural din Aninoasa a devenit neîncăpător pentru localnicii veniți să ia parte la eveniment.

Sărbătoarea a debutat cu purtarea tricolorului lung de 50 de metri prin centrul comunei Aninoasa de către un grup de tineri îmbrăcați în port tradițional și însoțiți de fanfară și autoritățile locale.

A urmat un moment dedicat eroilor. La monumentul din centrul comunei a fost oficiată o slujbă de pomenire și a fost adus un omagiu eroilor căzuți pe câmpul de luptă. Ziua comunei coincide cu sărbătoarea Înălțării Domnului și Ziua Eroilor.

Copiii și tinerii din comună au pregătit un moment artistic.

La finalul momentului s-au depus coroane de flori la monumentul eroilor.

În fața Centrului Cultural Aninoasa a fost amenajată o scenă pentru spectacol. Atmosfera a fost asigurată de Ansamblul Chindia, Nicoleta Vasile, Ileana Pavelescu și în final Nicu Paleru.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta